Varje dag bakar jag fyra sorter surdegsbröd och frallor. Ibland förekommer också att det finns surdegsbaguetter och Fjällimpa. Det finns alltid två sorters bullar, kanel och kardemumma. Under jul och nyår bakar jag också vörtbröd, lussekatter och julbulle. 

SM Bröd

VETEMJÖL, vatten surdeg, solroskärnor, linfrö, salt

Fransk Lantbröd

VETEMJÖL, vatten, surdeg, salt

Rogen Råg

RÅGMJÖL, VETEMJÖL, vatten, surdeg, salt, havreflinger

Valnötsbröd

VETEMJÖL, vatten, surdeg, VALNÖTTER, salt

Bullar

VETEMJÖL, MJÖLK, SMÖR, socker, kardemumma, kanel, jäst, salt

Surdegspizza fredag

Varje Fredagar under säsongen bakar jag ett antal surdegspizza. Var och en måste beställa senaste torsdagen kl18 samma vecka. Var medveten att vissa veckor kan det bli fullt bokat. Du beställer via sms till 0046(0)735838050. Skriv gärna med när du önskar hämta din beställning, kl17, kl1715, kl1730, kl1745 ... kl1930. Du kan välja mellan två vegetariska pizzor.

- Tomatsås, rivenost*, oregano* 100kr
- Tomatsås, rödbetor, getost, honung*, valnötter*, oregano 130kr

Tomatsåsen kokar jag själv och innehåller lök*, vitlök*, krossade tomater*, basilika*, rapsolja*, socker* och salt.
*Ekologiska eller kravmärkta råvaror